18

Och så har man äntligen fyllt den efterlängtade åldern 18. Måste säga att jag inte känner mig speciellt annorlunda men roligt är det i alla fall =). Nu gäller det bara att fixa körkortet så blir allting perfekt. Bokade tid för teoriprovet idag så det är väl på väg. Däremot hade de inte en ledig tid förrän den 20:e augusti så det blir till att vänta ett tag. Får hoppas på att jag klarar provet då, så att jag inte får göra om det.

/elinpelin

Teckenspråk

Har kommit hem från ännu en dags jobb. Vi har haft ett gäng döva nu ett antal dagar och det har väl varit lite speciellt. Det roliga var att de flesta andra i personalen tyckte att jag var värsta stlärnan bara för att jag kunde alfabetet och ett antal andra tecken på teckenspråk. Roligt var det i alla fall och de döva uppskattade det ^^

Ha det super!

/elinpelin

Film

Har inte blivit något skrivande på ett tag men det är inte lätt att hinna med när man har fullt upp. Nu ska jag snart iväg till Kina och titta på en film. Får hoppas att det blir en bra film =)!

Ha det bra!♥

/elinpelin 

Grattis mormor!

Ännu en dag sitter jag här på jobbet och är sjuukt trött. Slutar klockan fyta och sen bär det av till mormor som fyller 82 år idag =). Därefter blir det teorikurs för att sedan åka tillbaka till mormor och sova över där med kusinen och syrran. Som ni märker är det en helt fullspäckad dag idag ;)

Ha det bra!

/elinpelin


RSS 2.0