Sommar =)

Äntligen är solen och värmen här! =)
Känns som att det har gått en evighet innan den kom. Jag blir alltid så glad på sommaren. Allting känns så mycket lättare då- plikter försvinner och man kan bara tänka på sig själv ^^. Det enda som tynger ner mig just nu är mitt rum som behöver städas. Tror jag ska försöka städa lite ikväll så jag slipper ha några fler mardrömmar om det :P

/ec

midsommar

Att det är midsommar kan ju vara både roligt och tråkigt. Även fast det är roligt att fira så är det ju tråkigt att det nu går mot mörkare tider.

Står nu i baren på jobbet och roar mig lite med alla besökare ;) Nu kommer folk som ska beställa lite så vi hörs sen någon gång.

Glad midsommar på er!

/ec


Vaccination

Hej hopp allihopa!

Ligger här i sängen och väntar på att jag ska åka iväg och hämta Julia hos en kompis. Vi ska nämligen åka iväg och vaccinera oss mot hepatit a & b inför vår resa till kroatien i sommar. Kände att jag var tvungen att ha något annat att tänka på just nu så då passar datorn väldigt bra. Nog för att det är mycket bättre nu än förut med min sprutfobi men jag har det fortfarande lite svårt med alltihopa.

Efter vaccinationen ska hela familjen gå ut och äta på restaurang igen. Alltid lika trevligt att komma ut lite ^^.

Ha det bra och önska mig lycka till med sprutan!

/ec


Valdagen

Är det någon som har missat att det är val idag? Inte så många skulle jag väl tro. Själv sitter jag som röstmottagare hela dagen men är just nu hemma på lunch. Fick en riktigt lång rast vilket är väldigt skönt. Började redan klockan 07:45 i morse så jag har ju varit uppe ett tag. Hoppas ni alla tar vara på möjligheten att gå och rösta om ni inte redan har gjort det hur nördigt det än låter=).

/ec

För jag har tagit studenten... =)

Hej allra tappra läsare!

Som vanligt har det gått ett tag sedan jag skrev sist. Jag har haft lite mycket att göra på sista tiden men nu är det slut på det: för jag har tagit studenten! :D Sitter just nu och inviger min nya minidata som jag fick i studentpresent av mamma.

Hela dagen igår var helt underbar (förutom slutskivan på kvällen som var lite seg). Campangefrukost, avslutning i skolan, flak och en jättetrevlig mottagning här hemma. Och allt detta tillsammans med alla underbara personer i min omgivning!

Eftersom pappa fyller år idag så passade vi även på att fira pappa lite igår. Jag höll även ett kort tal där jag tackade gästerna både för min och pappas skull. Det var uppskattat, vilket var väldigt roligt!

Jag hoppas verkligen att alla förstår hur tacksam jag är för allt. Både alla underbara människor som kom på mottagningen och min familj som överraskade mig stort med allt som de hade fixat. Mycket kärlek till alla er!



<3<3<3<3<3<3<3

/ec

RSS 2.0