blaha blaha

Hola!...Sitter här i skolan efter spanskan och väntar på att mitt möte ska börja. Det börjar klockan fem så det är ju inte så överdrivet lång tid kvar ^^. 
        Känner mig lite onyttig efter att jag har vräkt i mig ett antal kakor på spanskan. Det är för att vi har infört att någon alltid ska ta med sig lite kakor på måndagarna. Ett väldigt bra förslag, tycker jag. :)

Annars händer det väl inte så mycket i mitt liv för tillfället.. Var och uppträdde lite med dansen i lördags (om det är något att berätta). Haninge innebandy hade match mot Tullinge och istället för att ha cheerleaders i pausen kom vi och dansade lite. ;) Det var däremot bara en låt och därför var det inte ett så långt uppträdande. Plus att vi bara var åtta personer som var med. Men, men..roligt var det i alla fall. 

I övrigt var jag mest med Jimmy i helgen. Vi hyrde filmen Deja Vu, vilket var en väldigt bra film. Får väl tacka Jimmy för att han tjatade på att vi inte skulle se Catwoman, utan istället bege oss ut i blåsten för att hyra en film.

Nej, nu ska jag nog börja gå till mötet...

Ha det så bra!

/elinpelin


Dans och läsning

Tjena mors, alla läsare!
Som vanligt har det gått ett tag sen jag skrev mitt förra inlägg men eftersom det börjar bli en tradition kan jag ju inte bryta den. Nej, det är lite skönt att inte behöva tänka på att man måste skriva ett inlägg till, utan att man istället skriver när det blir tillfälle för det. Det kanske däremot inte är lika roligt för läsarna... men, men det är inget att göra åt =). 

Idag vaknade jag av väckarklockan vid ungefär halv elva. Därefter gick jag till dansstudion på den provapå klass av orientalisk dans som hölls. Vi var bara sex personer som kom och därför var gott om plats på golvet. Dansen var faktiskt väldigt rolig men man blev påmind om att man inte har tränat särskilt mycket under julllovet av alla magövningar. Nej, nu gäller det verkligen att börja träna igen om man ska komma i någon sorts form till sommaren^^.
        På tal om att börja träna igen... jag vet inte riktigt vilka danser jag ska anmäla mig till i år. Tror nog att det blir den afrikanska igen, trots att de har bytt lärare (iofs kan ju den nya läraren också vara bra). Sen vet jag inte om jag ska anmäla mig till den orientaliska eller street. Just nu lutar det väl mer åt street eftersom den orientaliska troligtvis kommer att hållas på lördagarna och det är ju inte bra om jag ska kunna se Jimmy på helgerna. Anmäler mig nog till två danser i år. Måste hur som helst anmäla mig snart, så att inte alla platser tar slut ;).
        Jo, förresten... om ni vill se vilken lärare det är i den orientaliska dansen kan ni titta på programmet "du är vad du äter" där hon kommer vara med i nått program nu i februari.;)

Nu ska jag slita min gitarr ur min systers händer och köra några låtar innan jag fortsätter med min läsning av boken "The client" av John Grisham som måste vara utläst snart. Eller så kanske jag överger den för en bra långfilm om det finns någon.

                                                           image8

Ha en trevlig lördagkväll!

/elinpelin

RSS 2.0