uppdatering nr 2

Ojoj! Har inte blivit något skrivande här på länge...krävs en liten uppdatering på allt som har hänt :)

I helgen lyckades jag faktiskt hinna med allting som jag skulle. Kompisarna tog jag mig tid för på fredagen (inte så överdrivet länge däremot - men några timmar) och skogen hann jag med innan jag åkte till Jimmy på lördagen. Eftersom allting inte verkade stämma för mig, på resan till Jimmy, tog det mig 2½ h (!) istället för 1 h 45 min, men dit kom jag alltid ^^
       Lyckades även klämma in lite plugg för testet i engelska vi hade på måndagen. Tycker därför att jag var väldigt effektiv den här helgen ;)

Idag hade vi vårt sista prov innan höstlovet, vilket är otroligt skönt. Själva provet gick däremot inte riktigt som jag hade hoppats på och därför har jag varit lite smått irriterad hela dagen. 
        Nu hade jag tänkt skriva lite spanska och gå ut med hunden en liten sväng innan Heroes  börjar. Kan även nämna att jag är ensam hemma igen, så det gäller att ta tillfället i akt att göra ngt.

vi hörs

/elinpelin

Hänglåstankar

Ännu en dag har paserat och man har åter igen börjat räkna dagarna till helgen. Tisdagen har varit rätt skön med bara tre lektioner och teori på idrotten. Efter skolan blev det som vanligt lite tv-tittande innan jag gav mig på läxorna.
Btw - Då det gäller tv-program efter skolan måste man se That '70s show (klockan 16:10 på kanal fyra, för er som inte vet), vilket är ett mkt roligt program. 
       
För stunden sitter jag och funderar på om jag ska byta ut mitt hänglås i skolan (vilket i sig inte verkar vara en så rolig sysselsättning). Men en kompis upptäckte för ett tag sen, av en slump, att jag kan öppna en annans hänglås med min nyckel ^^. Det som inte är lika roligt med det är att den personen troligtvis också kan öppna mitt lås. Och tänk om den personen uppptäcker samma sak som jag och får för sig att roa sig lite med mina saker!
        Nej, det bästa kanske är att skaffa ett annat hänglås och behålla nyckeln till det förra...ifall man nån dag har glömt sin miniräknare :P Eller?...

/elinpelin

Ny vecka

Så var man tillbaka till skolan igen och en hel ny vecka väntar.  Den här veckan ska jag mest försöka fokusera på fysikprovet klassen ska ha på fredag (och tro mig när jag säger att det är nog bäst att lägga ner alla sina krafter där). Annars är det faktistk rätt lugnt i skolan.
        I helgen har jag inte riktigt bestämt vad som ska göras. Känns som att jag måste träffa Jimmy snart, eftersom det var ett tag sen nu (som vanligt). Har även några kompisar som ville hitta på något, vilket jag också känner att jag borde göra. Plus att mamma tycker att jag borde hänga med familjen ut i skogen en sväng och plocka svamp, om det är fint väder ;). Jag får se..det kanske blir en slags blandning av alla tre eller så försöker jag klämma ihop allt på något sätt. Alltid blir det något. ^^

Hoppas att alla andra också kommer få en bra vecka!

Ha det bra

/elinpelin

Höstväder

Go morgon alla bloggare!

Idag var det inget vidare att vakna, precis som vanligt på sista tiden. Det första jag såg när jag vaknade var ett gråmulet och blåsigt väder, så vet jag att jag egentligen borde göra den där läxan som jag har tagit med mig hem. Till råga på allt har familjemedlemmar gått och blivit sjuka, så jag måste typ krypa längs väggarna för att hålla mig någorlunda frisk =/. 
        Men något som är positivt med det här tråkiga vädret är att det blir desto mysigare att sitta hemma i soffan och kolla på någon bra film. Och såklart förgyller också alla fina höstkläder tillvaron lite. Så mitt råd till alla där ute som blir lika deprimerade av det här vädret som jag blir, är att ordna en riktig mysig filmkväll med hela kompisgänget.  ^^

Ha det bra

/elinpelin


update

Nu har jag äntligen skaffat en blogg på blogg.se också. Lyckades bli övertalad av Tobias att det var mycket bättre att ha en blogg här än på blogspot.com, som jag tidigare haft. Om ni vill se mina tidigare inlägg får ni därför spana in http://elin--pelin.blogspot.com/.

Idag har det varit en sån där dag då man inte gör någonting alls. Vaknade rätt sent och sen blev det bara att resten av dagen flöt förbi utan att något särskilt hände. Det blev iaf mycket tv-tittande och mycket sjungande på singstar, som Matilda hade lämnat kvar efter igår kväll.
       Från början hade jag tänkt göra något med Jimmy, men eftersom han skulle jobba blev det ändrade planer. Fast det kanske var lika bra det, så att jag kunde få lite skolarbete gjort också.

Nu ska jag väl gå och lägga mig snart, så att det inte blir lika sent som igår. Det är ju trots allt en dag imorgon också ^^
sov så gott alla bloggare där ute...

/ep


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0