Paddling och övernattning

God kväll alla bloggare där ute!

Det var ett tag sen nu igen, så jag tänkte att det var dags att skriva ett litet inlägg. Kommer precis från en tupplur på cirka fem timmar och är därför en aning seg. Har varit ute och paddlat och övernattat idag och igår med skolan och det är nog därför jag är seg skulle jag gissa.
        Måste säga att det var rätt roligt med en utflykt såhär innan skolavslutningen. Vi hade ju även tur med vädret också och det var ett stort plus. Alla kottar som jag hade under mitt liggunderlag i natt var däremot ett stort minus.

Måste gå och ta hand om min packning från utflykten nu, vilket jag inte ser fram emot. Detta är eftersom allting är virat i plastpåsar, som skulle skydda sakerna från att bli blöta vid en eventuell tippning av kanoten.

Många kramar!
 /elinpelin


Enkätundersökning

Har precis fixat lite saker till festivalen ungkult som kommer att vara nästa lördag (alltså den 24:e). Hoppas verkligen att allting kommer att bli lyckat och att det inte kommer att regna den dagen. Om så är fallet kommer jag typ att bryta ihop.
        I övrigt håller jag på med olika skolarbeten, bland annat ett litet projekt om slang i svenskan. En i min projektgrupp har precis lagt ut enkäten på Internet, så om ni vill och är jättegulliga skulle jag vara mycket tacksam om ni kunde ta er tid i en minut för att kryssa i några frågor. Adressen är http://slang.mine.nu/

Ska gå ner och städa lite nu och kanske äta något. Kina ska komma hit lite senare ikväll och då blir det plugg, så det gäller att passa på att vara lite ledig medan man kan. :P

Ha det bra!
Kram elinpelin


Underbar dag

Vilken underbar dag det har varit idag! Vädret har varit helt fantastiskt och jag har kunnat göra vad jag har velat. Hehe, bland annat att sova till klockan halv tre. Det var lite extremt och lite synd, eftersom jag missade en bra solstund. Händer däremot inte så ofta att jag får sådana tillfällen nu för tiden så det gäller ju att passa på när man har chansen. Får väl bara se till att det inte händer imorgon också. 

Blev faktiskt även en väldigt trevlig kväll med familjen - blev att vi flummade en aning. Ifall ni vill läsa lite mer om detta kan ni kika in på syrrans blogg.
        Till middagen blev det första grillningen ute och det ledde till att jag kunde äta varm banan med choklad och glass till efterrätt. =)

Nej, nu ska jag nog gå och lägga mig så att jag kan komma upp lite tidigare imorgon.
Sov gott alla bloggare <3

/elinpelin


Evighetscirkeln

Nu orkar jag faktiskt snart inte mer. Känner att allting bara går om och om igen och aldrig händer det något nytt. Känns inte heller som att det är någon idé att gå på så många lektioner längre eftersom de flesta betygen nästan är klara. Fast vad ska man göra? Det är ju inte riktigt så att man bara kan stanna tiden ett tag för att slippa göra alla saker. Men tänk va skönt att bara sitta framför tv:n/ ligga i solen hela dagen och inte behöva göra ett skit. Det kommer ju däremot inte att hända på ett tag, men man kan ju alltid drömma. Känns verkligen som om det är hur mycket som helst just nu... men tyvärr orkar jag inte bry mig.

Det som ligger på dagordningen imorgon är att äta lunch med ägaren från Vegabaren. Ska även på träning senare på kvällen och försöka öva in en koreografi som jag inte alls kan. Har uppvisning nästa vecka så det är lite kris med det. Sen är det bara det vanliga som gäller: skola och plugga till prov. 

Nej, nu måste jag gå ner till övriga familjen som jag har lyckats få på väldigt dåligt humör. Är nämligen tvungen att packa upp några väskor i hallen som mamma gnäller på minst två gånger om dagen.

Vi hörs!
/Elin

Ett efterlängtat inlägg ^^

Tja, tja!
Nu har det gått ett tag igen sedan jag bloggade. Detta är för att jag kom på att det tog alldeles för mycket dyrbar tid av mitt liv. Kände att jag var tvungen att lägga min energi på något annat. Men, men nu har jag lite tid över.

Har hänt rätt mycket sen sist. Har bland annat gjort slut med Jimmy för ett par veckor sen. Visst känns det konstigt men jag hade även funderat på det ett tag. Tror att det kanske skulle ha fungerat bättre om vi hade träffats lite senare i livet men nu blev det som det blev. Det som är mest synd är att vi kanske aldrig kommer att prata mer. Det händer t.ex. aldrig om man är ovän med en kompis - man kommer fortfarande att se varandra. Det blir ett så abrupt slut på något sätt.

I helgen var jag även nere i Malmö på Urix (en åsiktsfestival). Det var både roligt och lite jobbigt på samma gång. Kan vara lite ansträngande att bo fyra dagar med folk man känner halvbra. Men har i alla fall tagit mitt första dopp i havet (fast med våtdräkt). Låg och snorklade i en halvtimme och tittade på alla alger ;).

Men ska nog gå och plugga lite nu. Har sjukt mycket att göra nu i maj både med skolan och ungdomsrådet. Håller bland annat på att fixar lite till en festival som vi anordnar. Den kommer nog bli riktigt lyckad, bara det inte börjar regna. Men kom gärna till den och titta. Den kommer att vara den 24 maj klockan tre/fyra bakom Ekens fritidsgård i Handen.

Pussar och kramar<3

/elinpelin

RSS 2.0