Skiva

Känner mig helt sönderstressad just nu. Har nämligen sprungit till olika saker hela dagen idag och snart bär det iväg på en studentskiva. Ska gå till Tilda lite innan också.

Måste även nämna att Emma än en gång lyckades att glömma att man skulle vrida om klockan. Inte så kul när hon missade tiden vi skulle börja med småbarnen. Stackars dig Emma som fick skynda så...

Ha det bra!

/ec


Trött

Usch va trött jag är. Har varit igång hela dagen och sprungit till olika saker och igår satt jag uppe till sent på natten och skrev mitt svenskarbete. Jag känner verkligen på mig att jag inte kommer få ett bra betyg för arbetet. Alla är så duktiga i den gruppen och det känns som att alla texter jag skriver nu för tiden är dåliga. Förut fick jag alltid kommentarer som "säkert språk" och "bra handling" av min lärare. Nu däremot har det helt plötsligt ändrats till "osäkert språk" och "inte så genomtänkt". Vad har egentligen hänt? Så dålig kan jag väl ändå inte ha blivit?

Nu ska jag troligtvis gå och sova en stund innan jag somnar framför datan. Risken är bara att jag inte vaknar på ett par timmar men det kan inte hjälpas. Har trots allt varit duktig tidigare i veckan och inte sovit en enda dag efter skolan. Måste säga att jag är riktigt imponerad av mig själv =)


                               

/ec

Dans

Hej igen! =)

Ska snart iväg på dansen. Emma är sjuk idag så jag får gå ensam.. =( tråkigt att gå ensam. Har tagit det lugnt nu i några timmar sen jag kom hem från skolan. Pluggade ju ganska mycket i helgen eftersom jag hade två prov idag så jag tycker nog att jag kan ta lite tid ledigt. Men, men ha det bra!


                                    Terminsuppträdande i föreningen

/ec


The final countdown

Och så var hela sportlovet slut: det är helt otroligt hur snabbt en vecka kan gå ibland. Egentligen borde jag väl plugga lite innan skolan börjar imorgon men jag orkar verkligen inte. Var med Kina igår och såg på både melodifestivalen och två filmer. Märkte förresten att min danslärare var med i melodifestivalen i bandet Star Pilots. Hade ingen aning om att han var med där, vilket betyder att jag verkligen måste hålla mig lite mera uppdaterad. Hade kanske varit lättare att göra det om jag gick mer på lektionerna. Har inte riktigt tid för dansen nu men eftersom det troligtvis är sista terminen som jag dansar på länge så känns det som jag borde fortsätta. Dansar ju trots allt bara två gånger i veckan.


                               Uppträdande för rosa bandet i Gallerian

Men, men.. kanske ska sova nu istället för att plugga eller bara sitta vid datan ;P. Ha det bra alla bloggläsare!

/ec

RSS 2.0