Hemma

Nej, nu är det på tiden att skriva ett litet inlägg. Har faktiskt undvikit att skriva för att jag inte har tyckt att jag har haft något om att skriva om.. trots att
 jag har velat skriva. Haha, ja ibland tycker jag till och med själv att jag är lite konstig så ni behöver inte dölja era känslor.

Nu när jag har varit hemma från Spanien i drygt en månad kan jag säga att jag kommer riva huset av tråkighet om jag inte får ett jobb snart. Hoppas, hoppas verkligen på att jag ska kunna få något!
  
Jag kan även informera om att jag nu officiellt sett har tagit över rollen som mamma. Har länge anat att det har varit på gång men ikväll står det helt klart. Medan jag sitter hemma och inte riktigt vet vad jag vill göra eller känner för så går mamma ut och festar. Ja, jag känner mig ju inte bara lite som en stor soffpotatis just nu. Det blir heller inte bättre av att pappa är iväg på kommunens idrottsgala och Julia är på tjejmiddag. Nej... Elin sitter såklart kvar hemma. 
   Funderade på att ringa någon kompis innan jag fastslog att det nog bara skulle vara slöseri med tid. Men nej.. resten av helgen ska jag försöka se till att den blir bra. Men förresten så är det ju inte så stor skillnad på dagar för mig när man inte har så mycket att göra. :P

Haha, va dyster jag låter. Men ärligt talat: jag förstår inte hur vissa personer gillar den här livsstilen!?

Men just ja.. kan nämna att Marijke var här och förgyllde min kväll igår <3 :)

Ha det bra allihopa!

Kram Elin

Arbetsförmedlingen

Idag var jag så duktig och pallrade mig iväg till arbetsförmedlingen. Tror egentligen att det är nyttigare att gå till ställena direkt (beroende på vad det är för jobb man söker) men kände att det kunde vara lika bra att skriva in sig där också. Däremot råkade jag pricka in rusningstrafiken på stället så kön var drygt en timme lång. Suck!
   Min handläggare var riktigt gullig men jag är ändå lite anti det här med arbetsförmedlingen. Måste dessutom slita mig upp till klockan nio på torsdag då de har ett "ungdomsmöte" som är obligatoriskt. Är tveksam på att mötet kommer ge så mycket men jag har väl inget val... suck igen! =/

På eftermiddagen åkte jag in och tog en fika med Marijke i stan. Hon följde sedan med mig hem en liten stund. Det var trevligt =).

Kram
Elin

RSS 2.0