Frisk?

Vitlök är inte särskilt gott att äta var för sig men ändå är det precis det jag har gjort. Har bestämt mig för att jag inte ska bli sjuk nu när jag i princip har sluppit hela julen, med undantag för lite halsont. Vill ju inte heller bli sjuk till Idre dit jag ska åka vecka 6.

/ec

Koreografier

Hej alla bloggläsare!

Just nu sitter jag uppe på mitt rum medan Julia och hennes kompisar är där nere och gör något roligt. Jag ska väl snart gå ner och störa dem lite. Jag menar: det är ju något fel om inte folk blir lite rädda av min påträngning..:P

Imorgon blir det lite påhittande av koreografier till Emmas och mina småbarn. Det är väl kanske lite i sista stund, eftersom våra klasser börjar på söndag. De låtar som vi har valt till temat sagor är "Havet är djupt" från Ariel och "Snart är det jag som är kung" från Lejonkungen. Riktigt bra låtar.. så det kommer troligen att bli riktigt bra koreografier ;)

Sov så gott...

/ec

Strindbergsbesök

Efter en dag fylld av prov, bankbesök och möten är jag nu äntligen hemma innan jag ska dra iväg till Kinas lägenhet inne i stan. Imorgon ska vi nämligen gå till bland annat Strindbergs sista bostad (Blå tornet) och titta lite med skolan. Därför får Kina och jag en liten sovmorgon när vi sover där inne. Vi måste ju öva lite inför Spanien i höst också;). Bara inte Kina väcker mig genom att hosta hela natten =/. Men, men.. det är nog troligare att hon stör sig på mig :P

Hur som helst måste jag börja göra mig i ordning.
Ha det bra!

/ec

Lördag =)

En dag där man bara kan göra som man känner för. Visst är det härligt =). I morse blev det gym med några vänner och sen ett bad på det. Därefter åkte jag till Kina och spelade lite wii samtidigt som jag passade på att snylta lite mat ;). Nu ska jag gå ner och skriva adressen på skolan som vi troligtvis ska plugga på i Spanien i höst. Ska skicka iväg anmälningarna nu..

Hoppas ni har haft en lika skön dag. <3

/ec


Vardagsslut

Sådär, nu har hela veckan gått och den blev ganska bra måste jag säga - Mission completed! Det som var lite tråkigt var att det blev lite krångel med tiodansen som jag hade tänkt att gå på med Dominique. Det får väl bli en annan gång =/

Fotogaferingen idag gick väl sådär. Det blev utomhus så det blir väl lite bonusar på fotot som röd näsa, konstig halsduk och ruffsigt hår. Men för all del.. det är ju inget som går att göra åt. Förresten så kanske inte ens bilden kommer med =(. Idag var det en liten notis om det i tidningen och det kan hända att det har blivit ett missförstånd. I så fall kommer inte vår artikel att tryckas... tråkigt men sant. Vi får se på måndag om den är med i tidningen eller inte.

Ha det så bra! <3

/ec 


Fotografering...

Idag var det som provet var och det gick ganska bra, men psykologiproven är alltid lite kniviga. Även fast man tror att det gick bra så visar det sig att man hade flera fel.
    I övrigt så är det bakning som gäller idag: Nutellagifflar ;)

Jag kan även berätta att jag ska bli fotogarferad av metro imorgon =). Inslaget ska handla om sommarjobb här i kommunen och ett förslag som vi har haft uppe på ungdomsfullmäktige. Det ska bli roligt, fast eftersom jag aldrig blir särskilt bra på bild, speciellt inte om den ska publiceras någonstans, kommer jag säkert inte bli det nu heller. Man får väl hålla tummarna att jag kan sätta en fin bild den här gången ;)

ha det bra
<3

/ec

Ensam hemma ;)

Första dagen på den nya veckan och jag är riktigt positiv! Mitt glada humör blev även förstärkt av att jag fick vara ensam hemma ikväll. Det är inte ofta som det händer... Resten av familjen är nämligen på handledarkurs för att Julia ska kunna övningsköra. Känns skönt att jag blev klar med mitt körkort innan Julia började mitt sitt. =)



Resten av kvällen kommer jag ägna åt att plugga till psykologiprovet. Det är ju trots allt bara någon dag kvar nu.

Take care! <3
/ec

Bio

Just ja! Glömde bort att berätta att jag var på min tredje bio på en vecka i lördags. Denna gång såg jag Australia. En helt okej film tycker jag, men jag hade haft alldeles för höga förväntningar. De andra filmerna som jag såg tidigare var Twighlight och Yes man, vilket båda var väldigt bra filmer. Twighlight filmen kunde däremot inte på långa vägar överträffa boken som går rakt in i hjärtat på en <3

Nu lär det väl inte bli något mer bio på ett tag för min del.

/ec

En ny vecka

Tillbaka till vardagen. En hel skolvecka till innan nästa helg. Om man ska tänka positivt: En hel vecka till med otroliga möjligheter att göra något bra =). Jag menar: varför inte låta varje ny vecka låta motsvara varje nytt år? En ny vecka= nya löften, en ny chans att förbättra det som har gått dåligt och en chans att glömma föregående vecka...

Denna vecka kommer bland annat att inkludera: ett prov, ett antal läxor och pluggande, bakande till en av lektionerna, skicka in min anmälan till Spanien och påhittande av två koreografier till Emmas och mina småbarn. Som ni ser finns det tusen möjligheter att göra denna vecka till något positivt.



<3
/ec

Let's Dance

Ingen biljard för min del ikväll men får se om vi tar det imorgon istället. Kvällen slutade istället med Thaimat, Let's dance och tro det eller ej: lite skrivande på en inlämningsuppgift. Plugga är ju inte det roligaste man kan göra på en fredagskväll men det hjälper för att ta bort ångesten. Nu är det ju trots allt bara en termin kvar tills studenten :) Happy thoughts!

God natt alla läsare och bloggare <3

/ec

Biljard?

Och så skriver jag mitt andra inlägg på min nya uppstart. Känns ju riktigt bra över att ha börjat igen :)

Från början hade jag mest bara tänkt att gå in för att skriva bort lite av den frustration som jag känner just nu, efter mitt lilla gräl med mamma. (Jag kan inte förstå att jag blir så irriterad när jag pratar med henne hela tiden. Får väl hoppas att det går över någon gång i framtiden.) Fast hur som helst känns det väldigt mycket bättre nu. Problemet löst antar jag!

I övrigt så funderar jag och en kompis över att dra och spela biljard lite senare ikväll. Det är ju skönt att göra något annorlunda ibland och vi har märkt att biljard är ett utmärkt sätt att ha roligt... man behöver ju trots allt inte vara bra på det ;)

/ec

Vad är nu detta?

Okej... här behövs det en ny uppstart. Jag har ju inte varit inne här på ett tag och det känns verkligen när man loggar in. Det är nästan så att man kan ta på spindelväven i hörnen. Har även fått ett antal klagomål på att jag har slutat skriva så det är väl inget annat att göra än att ta tag i saken på en gång. Så från och med nu är det bara att hålla utkik efter lite inlägg då och då ;)

/ec

RSS 2.0