Earth hour

Ännu ett nattligt inlägg:

I helgen var det ju dags att släcka alla lampor i en timme, något som jag tycker är både en fin och rolig idé. Däremot kunde jag inte riktigt göra det i år eftersom jag jobbade. Men oroa er inte... det hela lyftes upp av att jag jobbade med svartkrogen, restaurangen på Almåsa som är helt i mörker. Ja, för er som inte vet och kanske har sett det nya programmet dating in the dark på kanal 5 kan ju föreställa er en trerättersmiddag i ett precis likadant mörker. Ja men vad är egentligen bättre att jobba med under denna timme? ;)

Och justja.. nu går vi ju mot ljusare tider :D. Känns så skönt att det är ljusare så pass mycket längre på kvällen nu. Kan verkligen känna sommarkvällarna komma krypandes nu :)

Kramar

Elin


Vädret :D

Nu sitter jag i Ungdomsrådets lokal och har precis skickat ut lite mejl. Skulle hålla i två föreläsningar idag men det var bara en klass som kom. Måste säga att det är väldigt irriterande när man står där och väntar på en klass som aldrig kommer...

Annars är allt faktiskt ganska bra med mig :D. Känner att mitt humör bara börjar gå uppåt och uppåt från den lilla svackan i humöret som jag har haft. Måste vara vädret som gör det ^^. Har tagit som tradition att försöka sola i uterummet när jag är ledig. Där kan man ju sitta i en T-shirt och shorts utan att det är kallt ;). Haha, eller så är det min sockerkick från några kakor som gör att jag känner mig ganska glad :P. Får väl kanske hoppas på det första alternativet för annars är det lite tragiskt :P

Nej, nu ska jag snart ta och åka hem (tänkte att julia kanske kunde åka med mig men hon slutar nog senare). Ska på träning klockan 21:30 idag och innan dess ska jag kanske försöka jobba lite mer.

Ha det bra :)

Kram Elin

Hmm...

Idag har det varit en sån där dag där man känner att man borde göra massa saker men mest bara går omkring och inte gör någonting. Tror det beror ganska mycket på vädret... Måste säga att jag längtar till sommaren nu! Då är det så mycket lättare att både vara ute och inne och alla dörrar och fönster brukar stå öppna. Man känner sig inte lika "instängd".

Eller så är jag bara allmänt irriterad.. eller mest är jag bara irriterad på flertalet av det motsatta könet. Enda sedan jag var liten har jag varit med om att killkompisar jag har haft har velat bli något mer än bara kompisar. Eller att killar i största allmänhet stöter på en.. och visst kan det vara kul ibland men ibland får jag nog! Att gång på gång försöka få fram "jag hoppas du förstår att jag bara vill träffa dig som en kompis?". Nej, trots att det kan vara skönt att vara singel så önskar jag ibland att jag hade nån bara så att alla andra skulle förstå att man inte vill ha något mer. För jag vill ju trots allt inte förlora dem som kompisar!

Haha, stackars er som måste läsa mina konstiga klagomål.. :P men, men.. what to do?

/Elin

Updates

Usch... nu har jag blivit sådär dålig på att uppdatera igen. Känner inte riktigt att livet här hemma i Sverige är någonting att skriva om antar jag :P.

Kan ju köra lite updates (inte direkt så roliga :P) så att ni får reda på vad som händer i mitt liv nu:

- Jobbar fortfarande med min projektanställning från kommunen och titeln jag fick var visst "ungdomsledare". Hehe, ibland är det lite jobbigt att förklara för folk vad man gör eftersom folk oftast inte har hört talas om projektet jag anordnar.

- Troligtvis kommer jag få en till projektanställning om nån månad som går ut på att hjälpa till med att marknadsföra det nya "ungdomens hus". Känns ju roligt att man är efterfrågad ^^.

- Justja.. var på intervjun för ving även fast jag var lite osäker om jag skulle åka iväg om jag fick jobbet. Var ganska många som hade ansökt till jobbet så det var ju bra att komma till de 20 som fick gå på intervju. Men hur som helst så fick jag inte jobbet, men anade nästan det, eftersom alla där var jätteduktiga. Funderar däremot på om jag skulle vilja att söka igen för typ nästa år? =/ Får se.. har ju inte bestämt mig för när jag ska börja plugga heller.

- Har även blivit tillfrågad igen om jag vill vara med en gång till på en fest där allt är nersläckt och man har UV-färger som lyser (haha, tror inte jag har berättat om det här). Hur som helst är min uppgift att gå och rita med UV-färg på folk. Har gjort det en gång innan och måste säga att det var sjukt kul :P

Haha, ja nu blev det ju bara jobbprat.. så jag kan nämna att jag köpte nya vårskor igår :D :P. Har alltid problem med att jag inte har några när våren väl kommer så det känns skönt att vara förberedd nu ;).

Puss och kram

/Elin


RSS 2.0