Spanien

Har jag förresten sagt att Kina och jag har fått våra intagningsbrev till Spanien? Det var ett tag sen i och för sig men jag har haft lite mycket att göra på sista tiden så jag har nog glömt bort att berätta det. Nu gäller det bara att fixa csn-bidraget och lite andra saker, sen blir det fyra härliga månader i Spanien ^^


                                           I Sevilla på utbytesresa =)

/ec


Kvällen

Kvällen igår slutade faktiskt ganska bra. Jag ryckte upp mig lite från min depression och tog bilen (orkade verkligen inte gå till bussen) till O'learys. Tilda hade också tagit bilen så jag hade någon att vara nykter med ;). Där var vi fram till klockan två när de stängde. Därefter tog vi min bil och åkte och åt lite snabbmat på Vegabaren ^^. 
     Jag var hemma klockan halv fyra ungefär och somnade väl kring fyra. Sov därför ganska länge idag...något som inte är bra, eftersom jag borde komma in i en lite bättre dyngsrytm.

Funderar förresten på att ansöka om extrajobb på O'learys, eftersom det är så nära. Nackdelarna är ju att det inte är alls lika trevligt som mitt nuvarande jobb och mycket mera högljutt. Jag vill ju inte få tinitus resten av livet bara för ett extrajobb. Fast i så fall skulle jag nog ha kvar mitt nuvarande jobb också. Skulle sammanlagt få tre jobb då =/. Bäst kanske det skulle vara att jobba på en klädesaffär. Speciellt eftersom man brukar få kläderna lite billigare då. 
 


/ec

Långtråkigt

Okej, jag har sjukt tråkigt. Hade tänkt dra ut på krogen idag men det blev inte så. Hade i övrigt tänkt att göra flera saker den här dagen som inte blev av. Nu har jag sjukt mycket överskottsenergi och vill verkligen göra något roligt. Några kompisar ska dra till O'learys i vårt centrum men jag vet inte om jag ska åka. Tänkte åka till en början men nu vet jag inte...jag blir bara deprimerad när jag tänker på det.

Aja, tack för att jag fick klaga lite.. får se om jag skriver ett inlägg till och berättar hur kvällen blev.

Ha det bra ikväll!

/ec

Mormor

Efter ett par dagar så har jag äntligen fått veta att mormor har vaknat =). Själva operationen hade gått okej förutom att hon hade fått ett blodtrycksfall som man hade fixat. När hon efter ingreppet låg och skulle återhämta sig (fortvarande inte vid medvetande) hade hon även fått en blödning i såret från operationen så man hade behövt ta ner henne till operationssalen igen.

Jag tycker så synd om mormor. Hon måste ha jätteont efter att man har öppnat upp två gånger =(. Hoppas verkligen att jag kan komma in dit och hälsa på henne snart.

                          På väg till stranden för två år sedan <3


/ec

Besök på sjukhus

Idag har jag varit inne med mamma och hälsat på mormor som ligger på sös. Hon har legat där i väntan på att få göra en bypass-operation. Hehe, det var roligt att se att hon var bland de piggaste på hela avdelningen. =)
     När vi var på besök kom sjuksystern fram och sa att mormor hade fått en tid för operation imorgon. Jag hoppas av hela mitt hjärta att det går bra med den, för trots att det är en vanlig operation så finns det ju alltid risker. Speciellt eftersom man vanligtvis inte brukar utföra ingrepp likt detta på personer i mormors ålder. Det är roligt att läkarna kände att mormor är en person att satsa på för det tycker så många andra också. <3


  Hoppas du vet att vi tänker på dig under operationen mormor! <3



/ec

Pjäsen

Puh! Äntligen är hela den här skolveckan slut. Trodde för ett tag aldrig att den skulle ta slut...

Teatern igår blev trevlig förresten. Det är alltid roligt att komma ut och se sig om i världen lite. Som alltid förvånades jag hur bra man kan lägga upp en pjäs med så lite rekvisita som möjligt. Däremot var den bara aningen lång så jag hann därför inte göra klart mitt tal till svenskan idag. Jag får istället göra det i maj när uppsamlingstiden är.

Ha det bra! =)

/ec

Teater

Skolan är slut för dagen och jag ska strax bege mig hemåt. Var tvungen att stanna kvar i skolan för att skicka några intervjuer till Marijke. Projektrapporten ska ju vara klar den här veckan och därmed är mycket av det jobbiga på projektet snart slut. Något som jag ser som väldigt uppskattande, eftersom jag verkligen inte förstår mig på de andra i gruppen ibland. Vissa gånger tror jag verkligen att jag lever i en egen liten värld.

Ikväll ska jag följa med mamma och hennes skola och gå på teater: Selma Lagerlöf. Döm mig inte när jag säger att jag tycker att det ska bli trevligt. =)

Hoppas ni förgyller er kväll med något lika roligt som jag gör!

/ec


Idrottslektion

Sitter i skolan och ska strax bege mig hemåt. Är fortfarande lite sjuk men det går sakta men säkert uppåt. Idag höll jag även min idrottslektion här i skolan och det gick helt okej med tanke på att jag har varit sjuk hela helgen. Min idrottslärare verkade nöjd i alla fall. =)

Vi hörs senare!

/ec

13

Fredagen den trettonde och dagen har gått ganska bra. Det måste man ju faktiskt vara nöjd med. =) Dagen är ju däremot inte slut än men när den är det så går vi över till något mycket trevligare: alla hjärtans dag ;)

Har klippt mig idag förresten. Blev helt okej..

/ec

Det går uppåt

Är nu hemma från dansen och jag måste säga att det känns lite bättre. Tyckte att vi hade en ganska rolig träning idag så det var bra. =)

Nu gäller det bara att ladda om lite till imorgon, vilket kommer bli en heldag av plugg och annat. Hinner nog däremot skriva lite på min novell först tror jag.

/ec

Gå i ide

Ska snart gå iväg till dansen och träna lite. Något som jag har väldigt stor ångest över. Jag vet verkligen inte om jag ska sluta på dansen eller inte. Känner inte att jag får ut något mer av den men samtidigt vill jag ju inte sluta att dansa helt. Har inte heller så mycket tid för den just nu.

Idag i skolan var jag sjukt trött hela dagen så jag gick hem lite tidigare. När jag kom hem lade jag mig och sov i typ fyra timmar. Något som jag verkligen har längtat efter att göra. Känner att hela mitt liv just nu är hur proppfullt som helst. Orkar verkligen inte med någonting just nu. Speciellt inte ungdomsrådet. Kina och jag har verkligen slitit ihjäl oss med att jobba inför årets ungdomsfullmäktige och det känns som att om inte vi gör något så blir det inget gjort.

Till råga på allt har jag flera saker jag måste göra nu. På fredag har jag bland annat prov i spanska och så måste jag lämna in en novell i svenska C samma dag, för att nämna ett par saker. Jag önskar att jag bara kunde gå i ide och ligga där och sova tills jag har slutat skolan.

Måste i alla fall gå nu till dansen men jag kanske skriver sen.
Ha det bra!
/ec


Isvak

Efter tre dagar i Idre så är jag ganska slutkörd. Har varit trött hela dagen och eftersom jag alltid har ganska mycket att göra nu för tiden blev det lite jobbigt. Hoppade därför över träningen idag igen.

Imorgon är det isvak som gäller. Hoppade isvak när jag gick i nian men får väl göra det igen, trots att det inte alls är många som ska göra det från klassen. Det som är värst nu är att jag vet hur kallt det är. Det visste jag inte i nian. Men, men.. det ska nog gå bra i alla fall. =)

Har lite att skriva i svenskan så det är troligen bäst att göra det nu.

Ha det bra!

/ec

RSS 2.0