two days left

Ei, om två dagar kommer de från Spanien och jag har massor att göra. Det typiska var att mamma var tvungen att åka till London denna vecka. Det brukar alltid vara hon som tar hand om det mesta av städningen m.m. Fast vi har klarat oss ganska bra ändå, tycker jag. Men måste plugga det sista till morgondagens fysikprov nu. Vi hörs kanske lite senare.

Ha det bra!

/elinpelin

Kondition åt skogen

Har för någon dag sedan fått reda på att jag ska ha ett Biptest vecka sexton. (Är inte det lite elakt att säga det bara två veckor innan?) Därför har jag nu bara en aning panik gällande konditionen. Tycker verkligen inte om att gå ut och springa men måste ändå tvinga mig själv till det. Testet kommer däremot att infalla under samma vecka som spanjorerna/skorna kommer hit. Behöver kanske därför inte göra det då.. fast måste hur som helst göra något ytterligare konditionstest för att få ett mvg i idrott (som jag verkligen vill ha). Måste förbättra mitt resultat som jag tidigare har fått. Alltså är det bara att ta sig i kragen och gå ut och springa.

/elinpelin

Aprilskämt

Idag har det inte blivit ett enda aprilskämt för min del. Det är nog första året på väldigt lång tid som jag inte är på humör för att skämta med folk.
        Jag kommer ihåg förra året hur mamma, jag och syrran lyckades lura pappa riktigt rejält. Det vi gjorde var att skicka sms till hemtelefonen med olika budskap. På det första sms:et stod det något om att vi inte hade betalt samfäldighetsavgiften på länge och att vi därför skulle behöva betala 500 kronor extra. Pappa förstod däremot att det troligtvis var ett aprilskämt, men han trodde att det var vår granne som stod bakom det. Därför sprang han efter ett par till sms in till vår granne och skällde ut henne.
       
Hehe, det är sällan man skrattar så mycket som vi gjorde då. Kommer ihåg hur mamma verkligen lade sig ner på golvet full i skratt. Synd att det inte är så ofta man har det så roligt.. fast å andra sidan kanske man inte skulle uppskatta de riktigt roliga stunderna om man hade roligt hela tiden.

Hoppas ni lyckas att lura någon riktigt rejält ;)

/elinpelin


Skolaaaa

Det blir verkligen att jag skriver här mindre och mindre. Det är så mycket annat som kommer i vägen känns det som. Har till exempel ett fysikprov om en och en halv vecka som jag måste plugga sjukt mycket till. Kan inte ett skit på kapitlet och ändå vill jag få rätt bra på provet. Måste även plugga matte, spanska och engelska ikväll. Borde även plugga lite till högskoleprovet som är på lördag...
        Någonting som är positivt är i alla fall det fina vädret just nu.

/elinpelin

RSS 2.0