Jobb

Nu är det ännu en gång dags för en snöstorm. Pappa får panik men jag, som inte rycket ut och skottar hela tiden, tycker att det kan vara ganska mysigt.

Den här veckan har jag börjat på mitt nya jobb som projektassistent på Ungdomsrådet. Ska i princip göra samma saker som jag gjorde förra året bara det att jag får betalt för det i år. 
   Har även blivit inbjuden till en intervju på ving för att arbeta under sommarsäsongen. Har sagt att jag ska komma dit men jag är lite tveksam till jobbet, samtidigt som jag troligtvis skulle tycka att det var jättekul. För det första så kommer perioden krocka lite med min nuvarande jobbperiod (vet inte om det går att fixa), för det andra är lönen inge vidare (6900 + provision/månad men allt förutom mat ingår) och för det tredje är det lite tråkigt att missa hela sommaren här hemma. Jag har ju nyss varit borta så jag vet inte hur det skulle kännas att åka bort igen. Aja, får se hur jag gör efter intervjuen. Jag menar...jag kanske inte ens går vidare från den.

Ha det bäst!

Kramar från mig
/Elin

Veckan so far

Okej: en liten uppdatering. Under de senaste dagarna har jag bland annat hunnit med fika i stan, middag + bio (snabba cash), flera träningar och skaffat ett jobb för drygt en månad framåt. Måste säga att veckan har varit ganska trevlig än så länge. Jobbet i fråga är en tjänst som "projektassistent" åt Ungdomsrådet. Inte så överdrivet roliga arbetsuppgifter (också med tanke på att jag gjorde typ exakt samma sak förra året- bara det att jag får betalt för det i år) men det är alltid bra att ha något att fylla ut CV:n med.

Imorgon (eller senare idag) är det träning som gäller och en hemmafest på kvällen. Kan nog också bli ganska trevligt. Får hoppas på det i alla fall ;P.

Ha det bra allihopa <3

Kram
Elin

Partey

Usch, va jag har varit seg idag. Var ute igår och smetade UV-färg på folk hela kvällen (och natten). Riktigt roligt var det men kom inte hem förrän på morgonen idag och är därför ganska seg nu. Efter själva klubben hade stängt satt jag nämligen kvar lite med personalen vilket också var riktigt trevligt.

Träffade också väldigt många som jag kände. Haha, däremot var det många som inte kände igen mig och flertalet av gångerna orkade jag inte ens påminna dem.

Haha, kan även nämna att jag inte ens orkade hålla räkningen på alla raggningsförsök under kvällen. Vid ett tillfälle frågade en kille: "Hur många är det egentligen som har stött på dig ikväll och vad är den värsta raggningen du har fått?" varpå jag ärligt svarade att det var en hel del plus att det värsta var en kille som hade knäppt upp byxorna och drog ner byxorna lite väl långt. 

Ja, sammanfattningsvis en väldigt galen men sjukt kul kväll.

Och mormor.. ingen idé att sätta hjärtat i halsgropen. Nästa gång får du ett bättre inlägg. :P

Kramar
Elin 

Träning

Nu sitter jag och väntar på att Marijke ska ringa mig. Vi ska nämligen till Sats och träna lite ^^. Är första gången för mig så det kan ju bli lite roligt att se hur det är. 

Åh, nu ringde hon bara för det :P. 

Hörs senare!

Ha det bra =)
Elin 

3/2 onsdag

Och ännu mera snö... inte för att det är något som stör mig ;P. När man slipper skottning och trafikkaos tycker jag bara att det är roligt med den vinter som inte har varit på så länge.

Igår var jag hem till Tobias, som jag inte har sett sen innan Spanien, och tittade på två filmer. Trevligt hade vi det och skulle inte ha några problem med att upprepa det snart. ^^

Glömde förresten att berätta att jag var på teater i söndags. Sista dansen hette pjäsen och den var faktiskt riktig rolig och bra med flertalet kända skådespelare. Min ålder gjorde däremot så att medelåldern drogs ner ganska rejält på besökarna och det säger ju en del. Haha, men jag borde ju vara van vid sånt vid det här laget... :P

Nu är det lite jobbsökning som gäller!

Kram
Elin

RSS 2.0