Disk och brownie

Puh.. har precis satt mig ner med en brownie med apelsinmarmelad efter min diskning av sjukt mycket disk här på jobbet. Slutar typ nu så snart bär det av till bilen. Och tro det eller ej men imorgon är jag ledig hela dagen! Har ingen aning om vad jag ska hitta på men jag skulle gissa på att det blir något som inte kräver så mycket energi. Troligtvis kommer det väl regna hela dagen men det gör ingenting för mig ^^ ;).

/ec

19 år!

Grattis till mig! =)

Tänkte precis gå och lägga mig men jag var tvungen att skriva ett litet inlägg först. Man fyller ju trots allt bara 19 den 19:e en gång i livet ;)

Kom hem från Kroatien igår (lördag) där jag har varit i en vecka med mamma, syrran och min gudmor. Vi hade det riktigt trevligt tycker jag, bortsett från några mindre konflikter ;P. Har aldrig varit i Kroatien förut men jag måste säga att det är ett riktigt fint land. Vattnet är framförallt helt fantastiskt fint =)




Senare idag har jag bjudit hem ett antal kompisar på middag, vilket jag tror kommer bli väldigt trevligt. Det gäller bara att få ihop maten så ordnar nog allt sig :P

sov så gott! <3

/ec

Sommarväder

Vad har hänt med det fina vädret egentligen? Nu är det tillbaka till det gamla vanliga sommarvädret.. men tur är det på vissa sätt för nu kan man äntligen vara i mitt rum igen. Det har varit så sjuuuukt varmt så att man knappt har kunnat sätta sin fot där.



Nu ska jag ta och sova lite för imorgon bär det iväg till farsta centrum en stund innan jobbet ^^

Sov så gott alla bloggläsare <3!

/ec

RSS 2.0