House?

Okej, nu är det dags att börja plugga igen! Imorgon börjar skolan - politiskt kandidatprogram är vad som gäller. Pluggade ju senast i Spanien och det var mest för skojs skull. Nu däremot handlar det ju om min framtid... Undrar om jag kommer hinna med allt annat som jag brukar göra eller om jag måste sluta med något?

Ikväll var jag förresten på öppet hus på "street star dance studios". House var stilen. Får se om jag börjar på det den här terminen. Funderar på att börja på både nybörjar och fortsättning/avancerad men vet inte om jag hinner det. Skulle ju vara bra för att lära sig stilen. Får se hur jag gör... hur som helst hinner jag inte gå på nybörjarklassen imorgon.

Har bestämt mig för att bli lite bättre på att ladda upp bilder här på bloggen men nu hittade jag ingen passande så ni får en sommarbild igen. ;P



God natt :)
Elin

Tinnitus?

Alltså.. mina öron! Nu när jag typ jobbar tre dagar i veckan på baren är jag verkligen nojig över att få tinnitus. Det ringer fortfarande lite från gårdagens jobb och jag går omkring med öronproppar nojig som jag är. Usch, va hemskt jag skulle tycka att det var att ha ett ringande ljud i öronen hela tiden!

Mycket folk var det i baren igår. Var en chilensk kväll så många spansktalande människor jag kunde öva spanskan på. Ja.. eller så mycket som jag hann. Hade det galet stressigt. Men ikväll ska jag vara lite bättre förberedd med många extra flaskor ifall många tar slut. ;)

Måste även passa på att kommentera hur otroligt kallt det har blivit på natten! Hackade tänder när jag gick hem trots att jag hade min skinnjacka på! 9 grader tror jag det var... Vart tog sommaren vägen egentligen? Tycker den försvann väldigt plötsligt.






Kram
Elin

2 månader...

Okej, det här är nästan pinsamt vad inaktiv jag är här på bloggen. Men nu så.. ska jag bli lite bättre ^^. Kan ju börja med att berätta lite nyheter i mitt liv (eller ja..nyheter här på bloggen).

- Har börjat att jobba som bartender sedan ett par månader tillbaka. Jobbar extra ungefär ett par gånger i veckan.

- Ska börja plugga till hösten. Börjar på pol.kandidatprogrammet (statsvetenskap + nationalekonomi) här i Stockholm.

- Gjorde en resa till Barcelona med min kära vän Tobias och hade en riktigt bra vecka!

Haha, ja det får väl bli sammanfattningen på den här tiden :P. Får väl skylla på sommaren och mitt tajta jobbschema.

Nu ska jag snart springa iväg till bussen för att jobba på nattklubben (dagens andra arbetspass). Har redan jobbat 6-14 på Almåsa...

Ha det bra söta ni! :)

Lite lånade bilder från Tobias:




















Kram Elin

RSS 2.0