--

Nu är jag inne i min period då jag inte bryr mig så mycket om min blogg. Har liksom annat för mig och då orkar jag inte gå och skriva.. tragiskt men sant. Har till exempel jobbat en del och pluggat körkort. Gjorde även teoriprovet och fick 62 rätt av 65 så nu har jag det avklarat. Annars gäller det väl mest att förbereda sig för skolstarten, vilket jag inte ser fram emot. Men ska gå och titta lite på tv nu. Får se när vi hörs igen.

Ta hand om er!

/elinpelin


Kommentarer
Postat av: Mormor

Nu när jag fått bekräftelse att kommentarerna går fram skall jag väl höra av mig till dig Elinpelin också! Tack för i går! Det var trevligt trots att jag förlorade så det brakade om det. Vi skall nog komma ner till er lite oftare. Det är ju så otroligt roligt att träffas! Hoppas det gick bra för dig i går och att du hade trevligt fast du går på tveksamma ställen, men en vacker dag skall du väl upptäcka något seriöst nöje. Det var allt för den här gången. Hoppas vi träffas snart igen! Puss och kram från Mormor

2008-08-23 @ 13:23:19
Postat av: Elin

Jo, det får ni göra. Det är alltid lika roligt att vinna (eller förlora) någon omgång då och då. Jodå, det gick bara bra för mig ;)

2008-09-07 @ 21:00:51
URL: http://elinpelin19.blogg.se/

Vad tycker du?

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Vill du att jag ska spana in din sida så skriv den här:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0