13/12 söndag

På söndagen var både jag och Kina väldigt trötta och ville inte riktigt gå upp ur sängen eftersom det var så kallt i rummet. Det slutade med att vi gick upp tjugo i tio - tjugo minuter innan frukosten stängde. Hehe, när vi satt och åt så kom en person från Kap Verde, som vi hade träffat dagen innan i hissen med hans tjej, fram och gav oss varsin chokladbit. Var inte det gulligt? ^^

Klockan elva checkade vi ut och gick ut och gick lite på staden. Vi åkte också en båt för att titta på alla broar och gick till två vinkällare för en guidad visning och lite provsmakning. På den första så var vi helt ensamma, så det blev en liten privat tur :P. Åkte även med en gammal spårvagn nästan hela vägen ut mot stranden.

Innan vi åkte hem satte vi oss och åt lite middag på en restaurang. Det var däremot galet kallt där så det var lite jobbigt - även fast maten var helt okej ^^.

Bussen gick ifrån Porto klockan 20:30 och vi kom hem till Salamanca klockan 03:00 (när man räknar med tidsbytet). Eftersom det var så kallt och vi var ganska trötta när vi kom till stationen så tog vi en taxi hem.



Lite dålig bild, men den får gå.

Den första vinkällaren

 

Kram

Elin


Kommentarer

Vad tycker du?

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Vill du att jag ska spana in din sida så skriv den här:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0