2/11 måndag

På måndagen sov jag till klockan 12. Hade ju inget eget alarm, eftersom min mobil hade gått sönder, så jag hade frågat Isaac om han kunde väcka mig klockan elva. Hade vaknat flera gånger under morgonen men jag ville inte gå upp eftersom jag inte visste vilken tid det var och inte hörde någon annan uppe.
   Vädret var ganska dåligt den här dagen också men inte lika dåligt som dagen innan. Mest bara blåst och inget regn.

Eftersom det inte var alltför dåligt gick vi en promenad på klipporna. Däremot blåste det sjuukt mycket där men fint var det =).
   Vid ungefär klockan tre var vi hemma i huset igen för att äta lunch innan vi skulle åka till bussen. Packade även väskan då.

När vi hade kommit hem hit till Salamanca gick jag upp till Isaac och åt lite tortilla, eftersom ingen av oss hade ätir middag. Därefter såg vi på en film. =)

Justja.. på söndagskvällen var vi även hos hans mormor en stund. Där testade jag på att äta en maträtt som är ganska typisk här i Spanien. Kommer inte riktigt ihåg namnet men det var i alla fall ris med typ grisblod :P. Kanske inte låter så gott direkt men jag tycker att det var helt okej =)
   När vi kom hem därifrån åt vi lite middag och sen tittade vi lite på TV.

<3 Elin

Kommentarer

Vad tycker du?

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Vill du att jag ska spana in din sida så skriv den här:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0