5/9 lördag

Första riktiga helgen här i Salamanca!
Kina och jag har inte gjort något speciellt på hela dagen och vi gick upp ganska sent för att vi var ute igår. Våra planer för dagen är att gå och testa på gymmet som vi har köpt ett månadskort på. Vet däremot inte riktigt vilket det är eftersom det finns två på typ samma ställe. Vet inte ens om det är något av dem men det är ju bara att fråga ^^. Jag har även tänkt att gå till lite affärer och titta efter ett telefonkort här i spanien och lite skor. Måste däremot vänta tills siestan är klar och affärerna öppnar igen.
   Vi hade även tänkt att gå till en pool här i Salamanca men jag tror nästan att det är lite för kallt för det. Salamanca är ju inte riktigt lika varm som andra städer här i Spanien. Men det var ändå 22 grader igår klockan 00:00. Dock kändes det inte riktigt som det.

Igår testade vi bara på att köpa mat i ett av småhusen men vi ska köpa lite mer idag. Pinchos heter det (annat ord för tapas). För en liten maträtt och ett glas dricka (jag tog rödvin) kostade det 1,80 euros, vilket inte alls är farligt. Festerna har däremot inte börjat på riktigt utan de sätter igång helt den 7:e och så slutar de den 15:e.
   Vi tittade även på när lokalbefölkningen dansade lite traditionella danser. Vi träffade också några från Marocko som vi senare gick ut på krogen med. Man märker ju att killarna är lite mer "på" här nere. Vi gick även ut på krogen med dem. Han till vänster på bilden var sjukt kul att dansa med fast han till höger var aningen närgången.



Kinas och min mat - ingen höjdare enligt Kina (1½ poäng av 10) men helt okej enligt mig (3 poäng av 5). Det var typ makrill med någon typ av sylt på en hård macka (typ skorpa).


Dans på Plaza Mayor

Jag med de två från Marocko (egentligen var de tre men en skulle upp och jobba tidigt)

Just ja.. funderar även på att köpa en bok på spanska som jag kan ha och läsa här. Vad säger ni om det? =)

Bamsekramar från mig
<3


Kommentarer
Postat av: p

Kul att det händer saker hela tiden för er. Jag tror att när det gått en månad,så blir det likt det som är hemma,tvätta,städa,handla,skolan, och lite kul på fritiden.Du och KIna ta det försiktigt med killarna.

Vi har bra väder hemma sol 20g varmt.

Ha en trevlig helg önskar P.

2009-09-05 @ 14:56:58
Postat av: Anonym

Vad jag har på hjärtat? Jo det skall jag säga dig! Var försiktig med spanjorerna! De tror att svenska flickorna är hur lätt-tillgängliga som helst och tar för givet att de är med på alla noter! Så det säger jag dig: akta dig. Och inte rödvin utan sockerdricka. Tänk på vad du lovade mig. Att inte göra något som inte mormor skulle göra. Annars kommer jag ner och hämtar hem dig! Pussar och kramar i alla fall! Mormor

2009-09-05 @ 14:59:07
Postat av: Julia :)

Haha :P ja ta det försiktigt med killarna Elin :o Jag vill inte att du ska bli kär i nån så du blir kvar där -.- !!!!



Verkar som om ni har det kul iaf :D<3 puss

2009-09-05 @ 15:15:48
URL: http://juliacastlin.blogg.se/
Postat av: Elin

Haha, hur kunde jag veta att ja skulle få såna kommentarer för det här inlägget :P. Ni ska inte oroa er. Jag är hur försiktig som helst med killarna och ett glas vin om dagen är bra för en mormor :). Jag tänkte ju bara på din hälsa, eftersom du också borde ta ett glas rött om dagen ^^



pussar i mängder <3

2009-09-05 @ 20:29:02
Postat av: Lena

Haha, kul att läsa alla kommentarer! Tycker i alla fall att era hemsnickrade pannkakor såg mycket smarrigare ut än makrillskorporna.



Natti natti från gudmor!

2009-09-05 @ 23:39:20

Vad tycker du?

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Vill du att jag ska spana in din sida så skriv den här:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0